2018-04-20 05:50:04• hírek • Blikk.hu

Bilincsben vitték el Jollyt a rendőrök

A rendőrség tiltott pirotechnikai eszközök használata miatt tartóztatta le Jollyt, aki épp egy forgatáson vett részt Bécs belvárosában.

A Bors számolt be arról, hogy a rendőrség őrizetbe vette Jollyt, miután engedély nélkül forgatott Bécsben, ráadásul tiltott pirotechnikai eszközöket is használt a videoklipjéhez.
 

– Még mindig a sokk hatása alatt vagyok. Hétvégén Bécsben forgattuk a új videóklipemet Andreas barátommal. A rendező utasítására színes füstbombákat is vittünk magunkkal. Egy híd alatti részt választottunk, mert az illett legjobban a zene témájához – mondta Jolly a Borsnak, akit végül két osztrák rendőr állított le. Az énekes nem tagadja, hogy nagyon megijedt az egyenruhásoktól, akik elkobozták a füstbombákat, amelyek tiltott eszközöknek számítanak, ráadásul az engedély hiánya sem segített a dolgon.
 

– Azonnal elkobozták a dolgainkat, megbilincseltek, majd bevittek a rendőrkapitányságra, ahol 4 órán keresztül benn tartottak minket. Végül elengedtek, de most várom a bírságot, ami akár félmillió forint is lehet – mondta az énekes.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: